Táplálék kiegészítés

A szervezete ellenállóképességének javítása:

Civilizált társadalmunk számos betegsége elkerülhető lenne megfelelő táplálkozással, illetve egy tudatos táplálék-kiegészítéssel.

Magunkra kent méreganyagok veszélyesebbek, mint gondolnánk!   

A Pittsburgi egyetem kutatásai bebizonyították, hogy a bőrön át kétszer annyi káros anyag tud felszívódni, mint emésztőrendszerünkön keresztül.

Szervezetünk sokszor a terített asztalnál is éhesen marad. Mindenki tudja, hogy milyen fontos az egészséges táplálkozás, így minden nap sok gyümölcsöt és zöldséget kellene elfogyasztanunk. De a valóság a legtöbb esetben egészen más. Túl zsírosan eszünk, és gyakran még azok szervezetében is hiányoznak életfontosságú vitaminok és ásványi anyagok, akik tudatosan, egészségesen táplálkoznak. A következmények pedig betegségek, amik elkerülhetőek lennének.

Szervezetünk nap mint nap ki van téve több milliárd felesleges szabad gyök támadásának. Nagyban ezek felelősek szervrendszereink károsodásáért. Gyorsabb öregedést és az immunrendszer gyengülését okozzák, emellett elősegítik a megbetegedés és a korai halál előfeltételeinek kialakulását. Tehát életfontosságú, hogy a szabad gyökökkel elegendő antioxidánst állítsunk szembe, hogy azok gondoskodhassanak szervezetünk egészségéről.

 

Mindenki magának választja azt az utat, amin végig akar menni. Az útkeresés még nem a megoldás, csak egy megoldás lehetősége!

Comments are closed.