Belső harmónia

 

Harmónia a test, lélek, és a környezet között!

 

A fizikai test, és a lélek közötti kapcsolat mindenki számára ismert.

Akkor érezzük magunkat jól, kellemesen, amikor a testünk is, és a lelkünk is nyugodt, harmonikus állapotban van.
A harmónia harmadik eleme, a környezettel való összhang. Amikor a saját harmóniánkat már megtaláltuk, de a környezettel még nem egyeztünk ki, gyakran sorsszerű módosulásokat érzékelünk, melyek egy bizonyos irányba eltérítenek minket.

.

.

Ennek a megtalálásában, a teljes harmónia kialakításában lehet segíteni, oly módon, hogy megismerjük magunknat belülről, felismerjük a környezet hatásait, és figyelmeztető jelzéseit.

Sokszor meg vagyunk arról győződve, hogy az életünk jobb lesz, ha férjhez megyünk, ha megszületik az első gyerekünk, vagy ha megszületik a második. Aztán meg azért vagyunk frusztráltak, mert a gyerekek túl kicsik még ehhez vagy ahhoz és azt gondoljuk, hogy a dolgok jobban mennek majd, ha felnőnek.

Folytatásként kamaszkori viselkedésük miatt vagyunk elkeseredettek.

Meg vagyunk győződve arról, hogy boldogabbak leszünk, mikor ezen a korszakon túljutunk. Azt gondoljuk, az életünk jobb lesz, ha partnerünk megoldja a problémáit, ha végre kocsit cserélünk, ha csodálatos nyaralásaink lesznek, ha nem kell dolgozni. De ha most nem kezdünk el boldog és teljes életet élni, akkor mikor?

Mindig lesznek különböző nehézségeink. Legjobb ezt elfogadni és elhatározni, hogy boldogok leszünk, akármi történjék.

 

 

Amennyiben ez a lehetőség érdekli,
úgy beszélgessünk róla,
hátha megtetszik az az út,
amelyet én is képviselek.

 

Jelentkezés a tréningre, információ kérés: ITT

 

Comments are closed.