Reiki tanfolyamok


Ez a Reikis vonal a Tradicionális, hagyományos USUI féle (Hayashi által átadott) reiki tudást adja tovább, minden kedves tanítványnak.

Reiki tanfolyamunk alapjai, nézetei: ITT

A Reiki nem csupán egy természetgyógyászati módszer, hanem ezoterikus beavatáson alapuló ősi transzcendentális iskola. Ezért a tudásért valaha mindent (vagyont, karriert, családot) feladva kolostorba vonultak az emberek.

A Reiki energiája az Univerzumban lévő magasabb szintű csatornázott energia, melyet személyre szólóan adott hangolások után képes közvetíteni az ember.

Betegnek, egészségesnek, öregek és fiatalok számára a Reiki nyitott, megmutat egy lehetséges utat a teljesebb harmónia megvalósításához.

A Reiki tanfolyam elvégzése után gyakorolható ez a tudás, megismerhető ez az út.
A reiki tanfolyam első fokozata kétnapos képzést takar, ahol elsajátítható saját, és mások kezelése.

Reiki tanfolyam következő időpontját az oldalsávban találod. 

A reki tanfolyamra, reiki képzésre akkor van szükség, ha szeretnél változtatni a saját életeden. Szeretnéd a saját életedet a magad kezébe venni, és a reiki tanfolyam után képessé válsz a saját gyógyításod mellett másoknak való segítségre is.

A reiki képzési rendszere a “gyógyítás” lehetőségén kívül a személyiség fejlesztő hatását kifejtve képessé teszi a reikist a jobb, és optimálisabb élet megvalósítására.

Ne hidd el, próbáld ki.

Kipróbálását a Reiki Klubban , vagy a Reiki alaptanfolyamon ajánlom.

REIKI I. – ( Tanfolyami képzésben )     Letölthető lap:  ITT
megadja a közvetlen kezelés lehetőségét, a személyiség fejlődés alapjait.

REIKI II. – ( Tanfolyami képzésben )
segít a távgyógyításban, és erősebb személyiség fejlesztő hatása van.

REIKI mester – ( egyéni képzésben )
saját maga mesterévé válására, illetve a reiki tanítására készíti fel a jelöltet

Gyerek reiki – melyet a reikis szülők gyerekeinek, a reiki után érdeklődő kisebbek részére, az ő szintjükön is érthető nyelvezettel, számukra feldolgozható fogalmakkal, és kezelhető energiákkal tartok.

Kiegészítésként el lehet sajátítani a japán reiki képzés technikáit, ami a kezelésekben ad jelentős segítséget.

 

A tanfolyamokra   ITT adhatod le jelentkezésedet.

Az avatás után a hatékonyság érdekében 21 napos diétát ajánlott megtartani.

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught Exception: Cache directory not writable. Comet Cache needs this directory please: `/data/web/kaloerno.hu/html/wp-content/cache/comet-cache/cache/http/www-kaloerno-hu/kepzesek-tanfolyamok/reiki`. Set permissions to `755` or higher; `777` might be needed in some cases. in /data/web/kaloerno.hu/html/wp-content/plugins/comet-cache/src/includes/traits/Ac/ObUtils.php:367 Stack trace: #0 [internal function]: WebSharks\CometCache\Classes\AdvancedCache->outputBufferCallbackHandler('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /data/web/kaloerno.hu/html/wp-includes/functions.php(5107): ob_end_flush() #2 /data/web/kaloerno.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php(303): wp_ob_end_flush_all('') #3 /data/web/kaloerno.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /data/web/kaloerno.hu/html/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook->do_action(Array) #5 /data/web/kaloerno.hu/html/wp-includes/load.php(1097): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /data/web/kaloerno.hu/html/wp-content/plugins/comet-cache/src/includes/traits/Ac/ObUtils.php on line 367